понеделник, 3 юли 2017 г.

Пълнена тиквичка

Попаднах на едно клипче във Facebook за пълнена тиквичка. Реших да го изпълня и не сгреших. Малко повече препекох заради бекона, защото го обичам препечен. Тиквичката може да се полее с подлучен сос. Става още по - вкусно и сочно. 




Продукти:

1 тиквичка
около 50 грама бекон
около 2 супени лъжици пармезан

Приготвяне:

Измийте тиквичката.
Направете прорези на няколко места. 
Нарежете бекона на малки продълговати парченца. 
Подредете парчетата бекон в прорезите. 
Поръсете с настърган пармезан. 
Печете на 200 градуса за 6 минути. 
За печенето използвах уред за пържене с въздух.
Приятен апетит!



Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за посещението ви!